Holistisk Stressbehandling

Askbo Zoneterapi

Holistisk stressbehandling ved Langeskov

Er du træt af:

Hovedpine, indre uro, tankemylder, spændinger i nakke/kæbe/ryg, forstoppelse/diarré, forhøjet blodtryk, søvnbesvær, svært ved at huske og generelle spændinger i kroppen.

Ønsker du:

At få smilet og glæden tilbage igen? Mærke roen i kroppen og få styr på tankerne?

Så er det NU du skal booke en Holistisk Stressbehandling!

Fokus på zoneterapi og akupressurpunkter

Du vil blive behandlet på: Nakke, hals, øvre ryg, hovedbund og ansigt, med fokus på zoner og akupressurpunkter. Zoneterapi på fødderne er også en stor del af behandlingen.

Behandlingsformen er holistisk, den virker dybt afstressende, udrensende og drænerende på hele kroppen – og så bidrager den til at dit centralnervesystem kommer i balance.

Behandlingen er målrettet voksne, unge og børn der er stressramte – eller med risiko for at blive det.

Behandlingen kan med fordel bruges forebyggende. Det gælder både for private og virksomheder.

Holistisk betyder “det hele menneske”

Det holistiske menneskesyn er hvor mennesket betragtes ud fra at det består af en krop og et sind.

Det betyder at jeg fokuserer på at støtte din krop og dit sind ligeligt, så du på den måde kommer i balance, frem for kun at fokuserer på at opretholde en fysisk sundhed eller kun ved at arbejde med dine symptomer.

Hvad er en Holistisk Stressbehandling og hvem kan have gavn af den?

Holistisk Stressbehandling (HSB) er en blid behandling, bestående af massage af øvre ryg, hals, nakke, kranie, ansigt og zoneterapi under fødderne.

Behandlingen går ud på at afspænde dit nervesystem, dine muskler og dit sind. Du ligger på ryggen, med dit tøj på og et tæppe over dig. Det eneste du skal er, at slappe af, mens du modtager behandlingen.

Du vil opleve en dyb afspænding mens du ligger på briksen, og bagefter.

HSB er for dig, som enten er stress sygemeldt, eller i fare for at blive det

Det er også for dig, der har været stressramt og som kender de signaler kroppen giver når det hele går lidt for stærkt.

Det er en effektiv behandling ved hovedpine, nakkestivhed, rygsmerter, indre uro, tankemylder, fordøjelsesbesvær og en følelse af at være inde i en ”osteklokke”.

Holistisk Stressbehandling er en blid behandling.

Hvem kan have gavn af Holistisk Stressbehandling?

HSB er for dig, som enten er sygemeldt med stress, eller i fare for at blive det.

En yderst effektiv behandling, til forebyggelse af stress

Symptomer på stress kommer snigende over tid. Det kan være svært, selv at vurdere hvornår man skal reagere. Er det bare en forbigående travlhed, jeg mærker i min krop eller er det begyndende stress?

Du har måske nogle, eller flere af følgende symptomer: hovedpine, nakkestivhed, rygsmerter, indre uro, fordøjelsesbesvær og følelsen af, at være inde i en ”osteklokke”, hjertebanken, irritabel, dårlig søvn, generel stivhed og smerter i kroppen.

De mennesker som du er tæt på, i hverdagen, er ofte dem, som først opdager at der er noget galt.

Det kan være svært at erkend

Du plejer jo lige at bage kage, som børnene har med i skolen og du plejer jo altid at hjælpe til i håndboldklubben i weekenden og du har jo sagt ja til en tørn i børnehavens forældrebestyrelse og , og ….

Dit selvbillede som: den som lige ordner alt, den som lige kan klare det hele. Den som altid er med hvor det sker, den selvopfattelse kan spænde ben for, at du ser eller mærker, at du er stresset. Eller på vej til at blive det.

Og vores kultur understøtter kun, at det er smart at have travlt og gang i en masse ting. Vi lever i en accelerationskultur. Og der er hele tiden nogen, der falder af ”karrusellen”.

Når du vælger at lytte til din krops signaler, eller det andre siger til dig, så kan du nå at forebygge at du ”falder af”.

Undgå at få varige mén som: huller i hukommelsen, koncentrationsbesvær, træthed og udbrændthed.