Om mig

Askbo Zoneterapi

Om Askbo

Sådan opdagede jeg, at jeg kan heale

Den første gang jeg blev bevidst om, hvad jeg kunne med hænderne, var til en familiefest for ca. 25 år siden. En kusine sad med et hold i nakken og havde det langt fra sjovt til festen. Jeg fik ”et billede” i mit hovede, hvor jeg holdt på kusinens nakke og skulder. Jeg gik hen til hende og fik lov at lægge mine hænder på hende. Vi snakkede om løst og fast, imens opdagede jeg, at hun langsomt kunne dreje hovedet mere og mere. Jeg satte mig ved hendes side og spurgte til hendes hold i nakken. Jamen, sagde hun, det er gået væk!

Sidenhen har jeg haft lignende oplevelser, for eksempel med en kollega, hvor jeg ”bare” holdt på en stiv nakke, hvor efter stivheden forsvandt. Ugen efter sad en anden kollega med hold i nakken, og førnævnte kollega sagde, det kan Klaus fikse. Men her opdagede jeg, at når jeg blev opfordret til at heale andre, så vidste jeg ikke hvordan jeg skulle ”aktivere healeknappen”. Det ved jeg nu!

De tre aber

De tre aber, ikke se, ikke høre og ikke tale, har en central placering i min klinik, og selvfølgelig er der også en overført betydning i deres symbolik. Vores hverdag får nogle gange så meget fart på, at vi kan glemme at lytte, se eller tale. Det gælder både i forhold til en selv og selvfølgelig også med andre. Det kan betyde, at vi kommer i en psykisk ubalance, og hvis det fortsætter over tid, kan det ”sætte” sig til en fysisk ubalance.

Hvad er det der gør, at jeg brænder for at arbejde som alternativ behandler?

Det vigtigste er nok, at jeg med de forskellige typer af behandlinger jeg tilbyder, kan se og mærke på mine klienter, at de får en bedre hverdag. De oplever færre ubalancer i kroppen, og det øger selvsagt deres velvære.

Arbejdet med traditionel kinesisk medicin (TKM) og de fem elementer er et spændende redskab. Når du som klient kommer til min klinik, er mit vigtigste formål, at finde det som er årsagen til din ubalance. Der kan selvfølgelig være mere end en årsag, men arbejdet med TKM vil afsløre, hvor vi starter arbejdet

Det er rart at komme og meget hyggeligt at snakke med Klaus. Får mange gode råd med til livet, som også hjælper mig, både i op- og nedture. Jeg er meget glad for alt det, som det giver mig, når jeg får behandling hos Askbo Zoneterapi.