Reiki healing

Askbo Zoneterapi

Reiki healing ved Langeskov

Sådan behandler jeg med reiki

En Reiki behandling hos mig foregår på den måde, at du bliver placeret påklædt på min briks og dækkes af et tæppe. Det føles helt trygt at blive puttet. Herefter placerer jeg mine hænder på dine skuldrer, for at skabe en “forbindelse / kontakt” til din krop. Ofte modtager jeg “billeder” eller farver, som jeg så spørger dig om.

Jeg mærker også fysiske ting i min krop, som jeg spørger ind til. Det kan være jeg får hovedpine, ondt i knæ o.s.v. Efterfølgende placerer jeg hænderne på en række forskellige positioner, først på hovedet og så ned langs forsiden af kroppen, eller hvor min intuition viser mig hen. Behandlingen varer ca. 1 time.

Hvordan oplever man reiki?

Oplevelsen er meget individuel og kan være meget forskellig fra gang til gang. Nogle klienter føler varme eller energi fra mine hænder når de hviler på kroppen.

Healingen kan hos nogle fremkalde en søvnlignende tilstand, hvor de ”drømmer” eller oplever en slags film kører forbi på den indre skærm. Det er både nænsomt og omsorgsfuldt, når du mærker den energi der kommer fra universet gennem mine hænder til dig.

Hvad hjælper reiki på?

Reiki-behandling kan bruges som supplement til alle typer af behandlinger og behandlingsformer. Fordi kroppen kommer ned i et helt andet gear. Husk endelig på at du gerne må modtage alternativbehandling på et hospital, hvor du er indlagt.

– Til at afhjælpe stress
– Til at hæve dit energi niveau
– Til at øge din kropsbevidsthed
– Som støtte gennem sorg og kriser
– Som smertelindring
– Til at dæmpe angst og uro